Numodozorg

Welkom bij Numodozorg: Begeleiding voor Alle Leeftijden en Beperkingen

Bij Numodozorg hebben we uitgebreide ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met diverse vormen van verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperkingen. Onze begeleiders hebben diverse achtergronden, variƫrend van social work, MZ (Maatschappelijke Zorg), verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg), docentschap, onderwijsassistentie tot verpleegkunde.

Onze Visie op Deelnemers

Bij Numodozorg koesteren we de mogelijkheden van elke deelnemer en moedigen we aan tot leren, zelfs als dit niet meteen lukt. Onze begeleiders ondersteunen deelnemers met een begeleidende hand, waarbij we het denkproces en handelen zoveel mogelijk bij de deelnemer laten. We geven complimenten aan de deelnemer en keuren indien nodig het gedrag af, niet de deelnemer zelf.

Kenmerken van Onze Begeleiding:

  • We benaderen deelnemers met een open houding.
  • Communicatie gebeurt op ooghoogte.
  • We kleineren deelnemers niet.
  • We koesteren geen vooroordelen.
  • Onze benadering is leeftijdsgericht.
  • We richten ons op oplossingen.
  • Actieve feedback wordt gegeven en we stimuleren deelnemers om zelf te evalueren.

Wie Zijn Wij?

Nel Tuithof, met een achtergrond als verzorgende IG, brengt jarenlange ervaring mee in het verzorgen en begeleiden van individuen in alle leeftijdscategorieƫn met lichamelijke, verstandelijke en psychiatrische beperkingen. Het bieden van zorg en de juiste aandacht is haar roeping.

Tabitha Tuithof, met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige en een HBO Bachelor in Management in de Zorg, heeft ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende beperkingen. Ze heeft vraaggerichte ambulante zorg geboden aan jongeren en jongvolwassenen met beperkingen. Nu richt ze zich volledig op Numodozorg, zowel voor als achter de schermen.

ISO 9001 Gecertificeerd

Numodozorg is gecertificeerd volgens ISO 9001 voor onze dagbesteding, logeeropvang en leerwerktrajecten. We streven naar hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening die aan internationale normen voldoet.