Numodozorg

Numodozorg heeft ruime ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. De begeleiders zijn geschoold tot social worker, MZ, verzorgende IG (individuele gezondheidszorg), docent, onderwijsassistent of verpleegkundige. 

Houding tegen over de deelnemer

Numodozorg denkt vanuit de mogelijkheden van de deelnemer en geeft hem of haar de ruimte om te leren, ook wanneer dit niet gelijk lukt. We begeleiden de deelnemer met de handen op de rug: we leggen het denken en handelen zo veel mogelijk bij de deelnemer, geven de deelnemer complimenten en keuren zo nodig niet de deelnemer maar het gedrag af.

De begeleiding:

  • heeft een open houding naar de deelnemer
  • communiceert op ooghoogte
  • kleineert de deelnemer niet
  • heeft geen vooroordelen
  • benadert de deelnemer als jongvolwassene 
  • werkt oplossingsgericht
  • geeft actieve feedback en laat eerst de deelnemer zelf evalueren

Wie zijn we?

Nel Tuithof heeft de opleiding verzorgende IG gedaan. En ondertussen jarenlange ervaring in het verzorgen en begeleiden van mensen in alle leeftijdsgroepen met een lichamelijke, verstandelijke en psychiatrische beperking. Begeleiden en verzorgen op zowel woonlocaties als ambulant. Zorg en de juiste aandacht bieden is haar roeping.

Tabitha Tuithof  heeft de opleiding psychiatrisch verpleegkundige en HBO Bachelor Management in de zorg gedaan. En heeft ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met lichamelijke, psychiatrische en verstandelijke beperkingen. Zij heeft vraaggerichte ambulante zorg aan jongeren en jongvolwassenen met een beperking geboden. En richt zich nu zowel voor als achter de schermen volledig op Numodozorg

 

Numodozorg is Gecertificeerd voor ISO 9001 voor Dagbesteding, logeren en leerwerktrajecten.