Logeerweekenden

Logeerweekenden en Vakantieweken: Een Warm Welkom bij Numodozorg


Bij Numodozorg hebben we een bijzonder plekje gecreëerd voor kinderen en jongeren vanaf 7 jaar met lichamelijke, psychiatrische en/of verstandelijke beperkingen. Onze logeerweekenden zijn speciaal ontworpen om deze kinderen en jongeren een gezellig en ontspannen uitje te bieden, waarbij ze kunnen genieten van nieuwe ervaringen en waardevolle ontmoetingen met leeftijdsgenoten. Onze toegewijde begeleiders staan klaar om hen te verwelkomen en een veilige, ondersteunende omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien.

Zelfredzaamheid en Sociale Contacten: Onze Doelstellingen


De kern van onze logeeropvang ligt in het vergroten van zelfredzaamheid en het opbouwen van waardevolle sociale contacten. Door deel te nemen aan diverse activiteiten, samen te eten en te spelen, leren de kinderen en jongeren belangrijke vaardigheden die hun zelfstandigheid bevorderen. Tegelijkertijd krijgen ze de kans om vriendschappen te smeden en zich verbonden te voelen met anderen die vergelijkbare uitdagingen doormaken. Onze centrale locatie in het hart van Harmelen draagt bij aan hun integratie in de bredere samenleving, zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan maatschappelijke activiteiten.
 

Vakantieweken: Volop Genieten van Vakantie-ervaringen


Naast onze reguliere logeerweekenden bieden we ook vakantieweken aan tijdens schoolvakanties. Deze langere verblijfsperiodes, van vrijdag tot vrijdag, geven kinderen en jongeren de kans om volop te genieten van een uitgebreide vakantie-ervaring. Ze kunnen zich onderdompelen in een variëteit aan activiteiten, nieuwe plaatsen ontdekken en bijzondere herinneringen creëren die ze nog lang zullen koesteren.
 

Ouders Ontlasten en Versterken: Zorg en Ruimte voor Uzelf


We begrijpen dat de dagelijkse zorgtaken soms uitdagend kunnen zijn voor ouders van kinderen en jongeren met beperkingen. Onze logeeropvang biedt een welverdiende adempauze, waarin ouders de zorg tijdelijk kunnen overdragen aan onze ervaren begeleiders. Dit geeft ouders de mogelijkheid om even tijd voor zichzelf te nemen, hun batterijen op te laden en eventuele broertjes en zusjes extra aandacht te geven. Na het logeerweekend of de vakantieweek ontvangt u een gedetailleerde overdracht en delen we foto's en filmpjes om u een glimp te geven van de geweldige ervaring die uw kind heeft gehad.

Praktische Details: Flexibel en Zorgzaam


Onze logeeropvang is gestructureerd om aan de individuele behoeften van elk kind te voldoen. De logeerweekenden beginnen op vrijdag om 16.30 uur en eindigen op zondag om 15.30 uur. Tijdens vakantieweken kunt u uw kind van vrijdag tot vrijdag bij ons laten logeren. We zorgen voor een kleinschalige en persoonlijke ervaring met maximaal 8 kinderen/jongeren per weekend. Onze professionele begeleiders bieden toezicht, begeleiding en verzorging, terwijl er ook de mogelijkheid is voor dagopvang tijdens een logeerweekend om aan activiteiten deel te nemen. Maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen, waardoor uw kind een zorgeloze en stimulerende tijd heeft. Ouders hebben de mogelijkheid om hun kind persoonlijk te brengen en op te halen, zodat er een vertrouwd en warm contact is.

Bij Numodozorg zetten we ons in om niet alleen plezier en avontuur te bieden aan kinderen en jongeren met beperkingen, maar ook om hen te helpen groeien in zelfstandigheid en zelfvertrouwen, terwijl we ouders de ondersteuning en ruimte geven die ze verdienen.