Dagbesteding

Dagbesteding beperkt zich vaak tot bezighouden, meestal binnenshuis. Bij Numodozorg kun je zowel binnen als buiten lekker bezig zijn, zinvol werk doen en vaardigheden leren. Bij Numodozorg is altijd wel iets te doen, dus er is ook altijd iets te vinden wat je leuk vindt en wat je aankan.

Wat kun je bij Numodozorg allemaal doen?

Bijna alles is mogelijk, dus de vraag is meer: wat vind je leuk? Daar proberen we samen achter te komen. Want het doel is iedereen de mogelijkheid te geven om te doen wat hij of zij zelf leuk vindt. Uitdaging is belangrijk voor de ontwikkeling. Die uitdaging kunnen we bij Numodozorg ruimschoots bieden. Daarnaast biedt Numodozorg ook leerwerkplekken voor mensen met een beperking buiten de locatie in Harmelen aan. Denk hierbij aan werken in een tweedehandswinkel of bij de supermarkt. Dit alles onder begeleiding van Numodozorg.

 • Binnen is een snoezelruimte waar boekjes worden gelezen, handmassages gegeven en relaxmuziek geluisterd.
 • Er is een Vlaamse reus met een groot knuffelgehalte om te verzorgen. 
 • Er is een ruime tuin aan het water, waar je kunt genieten van de mooie natuur, vissen in de vijver en voorbijgaande boten.

  Slecht weer? Geen probleem!

  Ook in de grote woonkamer, deelnemers kantoor en keuken is genoeg te doen. Koken of bakken, kleien, typecursus, gamen, spelletjes, dansen, schilderenn, zeepjes of kaarsen maken. Het zijn zo maar een aantal voorbeelden.

  En hoe leuk is het om contact met de buurt te hebben? Bloemschikken met ouderen uit het verzorgingshuis in Harmelen, klussen bij de buurman of boodschappen halen bij de buurtsuper. 

  Ben je even toe aan rust en stilte?

  Er zijn genoeg plekjes te vinden waar je tot jezelf kunt komen zoals de muziekruimte met loungebank, woonhoek met ligbank of snoezelruimte.